ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ WEBSITE

Το τέλειο mix λειτουργίας και αισθητικής.

Προσελκύστε και μετατρέψτε επισκέπτες σε πελάτες με
ψηφιακή παρουσία που αναδεικνύει την αξία σας,
διηγείται την ιστορία σας και αρμόζει
στο επίπεδο σας.

Με το κατάλληλο website διαθέτετε μια αδιάκοπη μηχανή εταιρικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Μοναδικός σκοπός της το να κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις 24/7 αλλά και να θωρακίζει το ενδιαφέρον έως ότου το μετατρέψει σε πελάτη.

Το κοινό στις μέρες μας έχει πολύ υψηλές προσδοκίες. Διαθέτετε δευτερόλεπτα, αν όχι χιλιοστά του δευτερολέπτου, για να πείσετε τους επισκέπτες ότι το website σας αξίζει τον χρόνο τους. Βέβαια, αν τους παρέχετε το κατάλληλο ερέθισμα για να επικοινωνήσουν μαζί σας, πιστέψτε μας, θα το κάνουν.

Η ομάδα της Friends Consulting δημιουργεί ψηφιακές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Στόχος μας το ελκυστικό design που απογειώνει την online παρουσία του κάθε πελάτη μας, η search-engine friendly προσέγγιση (να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης) που αποσκοπεί στην υψηλή οργανική κατάταξη και το αψεγάδιαστο user experience που παρέχει μια συνολικά μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.

Με άνω των 100 δις αναζητήσεων ανά μήνα, μόνο στην Google, το να οδηγηθεί σε εσάς έστω και ένα ελάχιστο ποσοστό τους μπορεί να έχει τρομερό αντίκτυπο στην επιτυχία σας. Η προσέγγιση Smart SEO (Έξυπνη Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης) που ακολουθούμε για το χτίσιμο του website σας στοχεύει πέρα από υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, στο να σας εντοπίσουν οι ‘κατάλληλοι’ επισκέπτες.

Παράλληλα, η σύγχρονη on-the-go κοινωνία μας είναι γεγονός, όπως και η χρήση συσκευών πολλαπλών διαστάσεων και αναλύσεων. Με δεδομένο ότι σχεδόν το 87% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι χρήστες smartphones και tablets, κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη για responsive web design και με αυστηρά mobile-first φιλοσοφία διασφαλίζουμε την αψεγάδιαστη απεικόνιση της εμπειρίας σας σε κάθε συσκευή και ανάλυση.

 • WEBSITE AUDITING
 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ WEBSITES
 • FREELANCING WEBSITES
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 • CUSTOM CSS, WORDPRESS
 • RESPONSIVE WEB DESIGN
 • MOBILE-FIRST ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
 • ULTRA-HIGH PERFORMANCE
 • ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
 • SMART SEO SETUP
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ WEB CONTENT
 • WEB COPYWRITING
 • USER TESTING
 • CMS INTRO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Proud to work with.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
i. Το πρώτο βήμα είναι η πλήρης κατανόηση του πρότζεκτ σας αναλύοντας δεδομένα και συλλέγοντας πολύτιμες πληροφορίες από εσάς. Αρχικός στόχος μας το να ξεκινήσουμε την έρευνα για το κοινό (users) σας το συντομότερο δυνατόν.

ii. Θα ορίσουμε στρατηγική για την ευθυγράμμιση της φιλοσοφίας μας ως προς την δημιουργία του website (δομή, σχεδιασμός, λειτουργίες, περιεχόμενο) με τους επιχειρηματικούς ή επαγγελματικούς στόχους σας. Ακολουθεί η μετατροπή της στρατηγικής κατεύθυνσης σε λεπτομερές σχέδιο με πρώτο σταθμό την δημιουργία της δομής του website (sitemap).

iii. Το στάδιο του σχεδιασμού είναι αυτό που τελικά θα ζωντανέψει πλάνα και σκέψεις. Είτε έχετε συγκεκριμένη άποψη για την εικόνα που επιθυμείτε ή χρειάζεστε καθοδήγηση για να ορίσετε ή να επαναπροσδιορίσετε το brand image σας, σας καλύπτουμε και θα φροντίσουμε η τελική σας εικόνα να αρμόζει στο επίπεδο σας.

iv. Η σωστή διήγηση του brand story σας, μέσω κατάλληλου οπτικού και λεκτικού περιεχομένου, θα αποτελέσει σημείο κλειδί για την επιτυχημένη πορεία του website σας. Θα καταλήξουμε σε λέξεις και εικόνες που θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον και θα αυξήσουν τις πιθανότητες μετατροπής ενός επισκέπτη σε πελάτη. Σκοπός μας να σκεφτούμε ως νέος επισκέπτης και να δημιουργήσουμε ένα website ελκυστικό στο κοινό σας αλλά και στα bots των μηχανών αναζήτησης.

v. Ακολουθούμε προσέγγιση Smart SEO καθ’ όλη τη διάρκεια δημιουργίας του website, για κάθε σελίδα ξεχωριστά. Sitemaps, περιεχόμενο, σύνδεσμοι κλπ εξετάζονται προσεκτικά για να είναι ανιχνεύσιμα, σχετικά και να ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές SEO.

vi. Αμέσως μετά το launch του νέου σας website, ξεκινάει η πρόκληση της σωστής καθημερινής διαχείρισης αλλά και της αποδοτικής διαφήμισης που θα οδηγήσει σε νέους πελάτες, ακόλουθους και πωλήσεις.

fly your project
into the future.

About
About

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

@2022 FRIENDS CONSULTING

Contact