WEB DESIGN

Το τέλειο mix λειτουργίας και αισθητικής.

Προσελκύστε και μετατρέψτε επισκέπτες σε πελάτες με
ψηφιακή παρουσία που αναδεικνύει την αξία σας,
διηγείται την ιστορία σας και αρμόζει
στο επίπεδο σας.

Με το κατάλληλο website διαθέτετε μια αδιάκοπη μηχανή εταιρικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Μοναδικός σκοπός της το να κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις 24/7 αλλά και να θωρακίζει το ενδιαφέρον έως ότου το μετατρέψει σε πελάτη.

Το κοινό στις μέρες μας έχει πολύ υψηλές προσδοκίες. Διαθέτετε δευτερόλεπτα, αν όχι χιλιοστά του δευτερολέπτου, για να πείσετε τους επισκέπτες ότι το website σας αξίζει τον χρόνο τους. Βέβαια, αν τους παρέχετε το κατάλληλο ερέθισμα για να επικοινωνήσουν μαζί σας, πιστέψτε μας, θα το κάνουν.

Η ομάδα της Friends Consulting δημιουργεί ψηφιακές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Στόχος μας το ελκυστικό design που απογειώνει την online παρουσία του κάθε πελάτη μας, η search-engine friendly προσέγγιση (να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης) που αποσκοπεί στην υψηλή οργανική κατάταξη και το αψεγάδιαστο user experience που παρέχει μια συνολικά μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.

Με άνω των 100 δις αναζητήσεων ανά μήνα, μόνο στην Google, το να οδηγηθεί σε εσάς έστω και ένα ελάχιστο ποσοστό τους μπορεί να έχει τρομερό αντίκτυπο στην επιτυχία σας. Η προσέγγιση Smart SEO (Έξυπνη Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης) που ακολουθούμε για το χτίσιμο του website σας στοχεύει πέρα από υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, στο να σας εντοπίσουν οι ‘κατάλληλοι’ επισκέπτες.

Παράλληλα, η σύγχρονη on-the-go κοινωνία μας είναι γεγονός, όπως και η χρήση συσκευών πολλαπλών διαστάσεων και αναλύσεων. Με δεδομένο ότι σχεδόν το 87% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι χρήστες smartphones και tablets, κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη για responsive web design και με αυστηρά mobile-first φιλοσοφία διασφαλίζουμε την αψεγάδιαστη απεικόνιση της εμπειρίας σας σε κάθε συσκευή και ανάλυση.

 • WEBSITE AUDITING
 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ WEBSITES
 • FREELANCING WEBSITES
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 • CUSTOM CSS, WORDPRESS
 • MOBILE-FIRST ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
 • RESPONSIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 • ULTRA-HIGH ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
 • ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
 • SMART SEO SETUP
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ CONTENT
 • COPYWRITING, BLOG
 • USER TESTING
 • CMS INTRO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Proud to work with.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
i. Το πρώτο βήμα είναι η πλήρης κατανόηση του πρότζεκτ σας αναλύοντας δεδομένα και συλλέγοντας πολύτιμες πληροφορίες από εσάς. Αρχικός στόχος μας το να ξεκινήσουμε την έρευνα για το κοινό (users) σας το συντομότερο δυνατόν.

ii. Θα ορίσουμε στρατηγική για την ευθυγράμμιση της φιλοσοφίας μας ως προς την δημιουργία του website (δομή, σχεδιασμός, λειτουργίες, περιεχόμενο) με τους επιχειρηματικούς ή επαγγελματικούς στόχους σας. Ακολουθεί η μετατροπή της στρατηγικής κατεύθυνσης σε λεπτομερές σχέδιο με πρώτο σταθμό την δημιουργία της δομής του website (sitemap).

iii. Το στάδιο του σχεδιασμού είναι αυτό που τελικά θα ζωντανέψει πλάνα και σκέψεις. Είτε έχετε συγκεκριμένη άποψη για την εικόνα που επιθυμείτε ή χρειάζεστε καθοδήγηση για να ορίσετε ή να επαναπροσδιορίσετε το brand image σας, σας καλύπτουμε και θα φροντίσουμε η τελική σας εικόνα να αρμόζει στο επίπεδο σας.

iv. Η σωστή διήγηση του brand story σας, μέσω κατάλληλου οπτικού και λεκτικού περιεχομένου, θα αποτελέσει σημείο κλειδί για την επιτυχημένη πορεία του website σας. Θα καταλήξουμε σε λέξεις και εικόνες που θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον και θα αυξήσουν τις πιθανότητες μετατροπής ενός επισκέπτη σε πελάτη. Σκοπός μας να σκεφτούμε ως νέος επισκέπτης και να δημιουργήσουμε ένα website ελκυστικό στο κοινό σας αλλά και στα bots των μηχανών αναζήτησης.

v. Ακολουθούμε προσέγγιση Smart SEO καθ’ όλη τη διάρκεια δημιουργίας του website, για κάθε σελίδα ξεχωριστά. Sitemaps, περιεχόμενο, σύνδεσμοι κλπ εξετάζονται προσεκτικά για να είναι ανιχνεύσιμα, σχετικά και να ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές SEO.

vi. Αμέσως μετά το launch του νέου σας website, ξεκινάει η πρόκληση της σωστής καθημερινής διαχείρισης αλλά και της αποδοτικής διαφήμισης που θα οδηγήσει σε νέους πελάτες, ακόλουθους και πωλήσεις.

About

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ποια πλατφόρμα (CMS) χρησιμοποιείτε για την κατασκευή του website μας;

Έχουμε εμπειρία σε διάφορες πλατφόρμες αλλά κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα σε ποσοστό άνω του 90% στο WordPress.

Για την κατασκευή ενός νέου website προτείνουμε και προτιμούμε πάντα το WordPress, ενώ όταν πρόκειται για αλλαγές ή βελτιώσεις σε ένα ήδη υπάρχον website τότε δουλεύουμε πάνω σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ήδη διαθέτετε μέσω της υπηρεσίας μας Διαχείριση Website & eShop.

Πόσος χρόνος χρειάζεται και ποιο είναι το κόστος κατασκευής;

Ο χρόνος εξαρτάται από τις σχεδιαστικές και λειτουργικές απαιτήσεις του website. Συνήθως για την κατασκευή ενός website χρειαζόμαστε από 8 έως 15 εργάσιμες ημέρες ενώ για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) από 15 έως 30 εργάσιμες ημέρες.

Το κάθε website έχει τελείως διαφορετικές μεταβλητές. Όπως και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας, το κόστος διαμορφώνεται αφότου πρώτα συζητήσουμε και αναλύσουμε ακριβώς τις ανάγκες σας, με μοναδική διαφορά ότι η κατασκευή website είναι one-time και όχι μηνιαία-επαναλαμβανόμενη υπηρεσία (συνεπώς και το κόστος).

Παρέχετε και υπηρεσίες hosting για τη φιλοξενία του website;

Όχι και ναι! Η Friends Consulting δεν παρέχει υπηρεσίες hosting σαν εταιρεία αλλά θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για εσάς και θα διαχειριστούμε όλες τις απαραίτητες αρχικές ρυθμίσεις.

Η επιλογή του παρόχου και πακέτου hosting που θα πραγματοποιήσετε είναι πάρα πολύ σημαντική αφού σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την ταχύτητα του website, η οποία αποτελεί καταλυτικό παράγοντα όσον αφορά πωλήσεις/πελάτες (conversions μέσω website) αλλά και την οργανική κατάταξη του website σας στις μηχανές αναζήτησης όπως της Google.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και το launch του νέου σας website, ξεκινάει η πρόκληση της σωστής καθημερινής διαχείρισης αλλά και της αποδοτικής διαφήμισης που θα οδηγήσει σε νέους επισκέπτες, ακόλουθους, πελάτες και πωλήσεις. Εφόσον, όπως συνήθως συμβαίνει, έχουμε προσυμφωνήσει και μας έχετε αναθέσει και τις κατάλληλες μηνιαίες υπηρεσίες, όπως Διαχείριση Website & eShop (SEO, CRO, Δημιουργία Περιεχομένου, Copywriting, Βελτιώσεις Design, Διαχείριση Καθημερινότητας-Παραγγελιών κλπ.), Διαφημιστικές Καμπάνιες (Χορηγούμενες διαφημίσεις σε Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads κλπ.), Διαχείριση Social Media και Email Marketing.

Μιλήστε μας για το πρότζεκτ σας!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσίες digital marketing για την εταιρεία σας, το νέο σας startup ή την freelancing καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο info@friendsconsulting.gr ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

About
About
About

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

@2023 FRIENDS CONSULTING

Contact
error: