EMAIL MARKETING

Μείνετε κοντά τους, είναι το κλειδί.

Στοχεύστε σε δραστήριες και μακροχρόνιες σχέσεις
με τους πελάτες σας βασιζόμενοι σε άμεσες
πωλήσεις με το πιο αποδοτικό ψηφιακό
μέσο, το email.

Με την κατάλληλη email καμπάνια έχετε έναν πανίσχυρο σύμμαχο. Είναι η μέθοδος με το μέγιστο ROI (Απόδοση Επένδυσης) και αποτελεί τον ιδανικό τρόπο ενίσχυσης του Customer Retention (Διατήρηση Πελατών), ενώ παράλληλα δρα ως boost για την αναγνωρισιμότητα σας.

To email είναι ένα και παγκόσμιο. Σύντομα οι χρήστες email θα ξεπεράσουν τα 5 δις ενώ το 96% αυτών ελέγχει τα εισερχόμενα του πάνω από 20 φορές την ημέρα. Με 98.3% Delivery Rate (Ποσοστό Παράδοσης) έρχεται πρώτο με διαφορά από τα social media τα οποία έχουν χαμηλά ποσοστά παράδοσης για τις οργανικές αναρτήσεις. Το χαμηλό του κόστος, το υψηλό Conversion Rate (Ποσοστό Μετατροπής σε Αγορά) αλλά και το αστρονομικό μέσο ROI (Απόδοση Επένδυσης) των 35€ για κάθε 1€ που δαπανείται (3400%) το χρίζουν ως μία μοναδική ευκαιρία για το πρότζεκτ σας, είτε πρόκειται για εταιρεία, online ή μη, είτε για ελεύθερο επαγγελματία.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα συστατικά για να εκτοξεύσουμε τις email καμπάνιες σας σε νέα ύψη. Συνδυάζοντας εξειδίκευση και εμπειρία στην επιχειρηματικότητα, το branding, τα διαφορετικά κανάλια marketing, το χτίσιμο και διαχείριση λίστας subscribers, αλλά και in-depth γνώσεις σχετικά με την δομή μιας marketing καμπάνιας θα ευθυγραμμίσουμε τις email καμπάνιες σας με τους στόχους σας, ενώ εσείς θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αποτελέσματα και αποφάσεις.

 • EMAIL STRATEGY
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 • CMS INTEGRATION
 • MAILCHIMP
 • RESPONSIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ CONTENT
 • EMAIL COPYWRITING
 • ΠΡΟΓΡΑΜ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑΣ
 • SEGMENTATION, BACKUPS
 • INSIGHTS REPORTING

Proud to work with.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
i. Έρευνα και ανάλυση ανταγωνισμού και τομέα, αλλά και των δεδομένων σας ώστε να διαμορφώσουμε την email στρατηγική που θα ακολουθήσουμε η οποία θα έχει ως βάση το brand μήνυμα που επιθυμούμε να περάσουμε στο κοινό.

ii. Αφού ολοκληρώσουμε πιθανές προσαρμογές στη λίστα με τους subscribers σας, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία αποτελεσματικού και δημιουργικού email περιεχομένου και responsive σχεδιασμού. Η προσέγγιση μας βασίζεται σε κείμενα που ενισχύουν τη φωνή του brand σας, κατάλληλη αισθητική και μια ξεκάθαρη δομή που οδηγεί τον αναγνώστη στην επιθυμητή δράση.

iii. Ακολουθεί τελικός έλεγχος συμμόρφωσης με τον κανονισμό για την προστασία προσωπικών δεδομένων GDPR και spam testing με κατάλληλα εργαλεία για να μειώσουμε τις πιθανότητες να καταλήξει το email σας στον φάκελο ‘Ανεπιθύμητα’ του αναγνώστη. Προγραμματίζουμε εβδομαδιαίες αποστολές και παρακολουθούμε καθημερινά την εξέλιξη τους για την εξέταση των KPIs (Κύριοι Δείκτες Απόδοσης), τα οποία οδηγούν σε σημαντικές προσαρμογές και βελτιώσεις.

iv. Αποστολή αναφορών για να έχετε πάντα εικόνα της ενεργής email καμπάνιας σας με στοιχεία-κλειδιά όπως Open Rate (Ποσοστό subscribers που άνοιξε το email), Click Rate (Ποσοστό subscribers που έκανε κλικ μέσα στο email), Conversion Rate (Ποσοστό subscribers που ολοκλήρωσε αγορά/δράση μέσω του email).

About

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Αναλαμβάνετε τη διαχείριση του email marketing σε κάθε πλατφόρμα;

Το πιο πιθανό είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες σας! Διαχειριζόμαστε καμπάνιες email marketing σε ποσοστό άνω του 90% στο MailChimp, αλλά αναλαμβάνουμε και πλατφόρμες όπως HubSpot, Sendinblue, Moosend, Omnisend, GetResponse, Constant Contact κ.ά.

Τι είδους δραστηριότητες πραγματοποιείτε;

Email Marketing Strategy, Ανάλυση Ανταγωνισμού, Δημιουργικό Περιεχόμενο, Responsive Σχεδιασμός, Copywriting, Προγραμματισμένες Αποστολές, Διαχείριση Λίστας, Segmentation, Tags, Backups, Insights Reporting. Όλες οι δραστηριότητες μας έχουν ως μοναδικό σκοπό την εκτόξευση της απόδοσης της email καμπάνιας σας σε νέα ύψη.

Διαχειρίζεστε λίστες email κάθε μεγέθους;

Μπορούμε να διαχειριστούμε λίστες κάθε μεγέθους. Έχουμε αναλάβει startups με κύριο σκοπό την ανάπτυξη λίστας email από το μηδέν σε εκατοντάδες και χιλιάδες subscribers, ενώ έχουμε αναλάβει και εταιρείες με πολύ μεγάλες λίστες email και κύριο σκοπό την αποδοτική διαχείριση της τρέχουσας κατάστασης αλλά και φυσικά τη συνεχή ανάπτυξη τους.

Γιατί να συνεργαστούμε με ένα agency αντί να προσλάβουμε κάποιον στην εταιρεία μας;

Το κύριο και καθοριστικό προνόμιο συνεργασίας με ένα digital agency για τη διαχείριση του email marketing είναι ο συνδυασμός εξειδικευμένων γνώσεων και η εμπειρία ανεκτίμητης αξίας από συνεργασίες με διαφορετικούς πελάτες ή και ανταγωνιστές. Παράλληλα, ένα digital agency έχει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και εργαλεία για την αποδοτικότερη διεξαγωγή καμπανιών email marketing. Διαβάστε περισσότερα για εμάς εδώ.

Μιλήστε μας για το πρότζεκτ σας!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσίες digital marketing για την εταιρεία σας, το νέο σας startup ή την freelancing καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο info@friendsconsulting.gr ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

About
About
About

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

@2023 FRIENDS CONSULTING

Contact
error: