Τα Βήματα Που Ακολουθούμε Για Αποτελεσματικό On-Page SEO

26|05|2023 monochrome00

Τα Βήματα Που Ακολουθούμε Για Αποτελεσματικό On-Page SEO

About
About

*ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Κατανοούμε πλήρως την δυσκολία που αντιμετωπίζουν εταιρείες και ελεύθεροι επαγγελματίες στο να πετύχουν υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εντοπιστούν από το κατάλληλο κοινό εφαρμόζοντας τις πιο πρόσφατες και αποδοτικές πρακτικές SEO.

1. ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ AUDIT

Αυτό είναι το βήμα ‘γνωριμίας’ και μαθαίνουμε ό,τι αφορά το πρότζεκτ και τους στόχους σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει την έρευνα keywords και ανταγωνισμού. Αξιολογούμε την τρέχουσα κατάσταση, αναλύουμε τον ανταγωνισμό και μελετάμε τους πελάτες σας. Ελέγχουμε στοιχεία και νούμερα που φανερώνουν σημεία του website που μπορεί να χρειαστούν διορθώσεις ή αλλαγές. Αυτό μας βοηθάει να καταλήξουμε στην SEO στρατηγική που θα ακολουθήσουμε στα επόμενα βήματα.

2. ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ONLINE ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ WEBSITE ΣΑΣ

Αφού δημιουργήσουμε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης, θα ξεκινήσουμε με τις απαραίτητες προσαρμογές στο website σας (website copy). Κατάλληλη δομή header, cross-linking σελίδων, ενσωμάτωση των keywords που εντοπίστηκαν στο βήμα #1, meta-περιγραφές, τίτλοι σελίδων, canonical tags, κατάλληλες ανακατευθύνσεις και διασφάλιση σωστών ρυθμίσεων από τεχνικής άποψης.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Μέσω ελκυστικά χρήσιμου περιεχομένου (blog αναρτήσεις, άρθρα κλπ) θα επιδιώξουμε να ‘απαντήσουμε’ σε συγκεκριμένα ερωτήματα των υποψήφιων πελατών σας είτε βρίσκονται στο ‘top of the funnel’ (γενικό ενδιαφέρον) ή στο ‘bottom of the funnel’ (έτοιμοι να γίνουν πελάτες).

4. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Η απόδοση της SEO καμπάνια σας θα παρακολουθείται καθημερινά και θα αξιολογείται συνεχώς ως προς τους βραχυπρόθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους σας. Προσαρμογές, βελτιώσεις και αλλαγές αποτελούν κινήσεις κλειδιά για την επιτυχημένη πορεία της, με δεδομένες τις συνεχείς και ραγδαίες εξελίξεις στον ψηφιακό κόσμο.

On-Page SEO | Μια Γρήγορη Ματιά

Πρόκειται για έναν όρο-ομπρέλα που καλύπτει όλους τους on-page παράγοντες που ορίζουν την κατάταξη μιας σελίδας για ένα συγκεκριμένο keyword – διαφορετικές σελίδες στοχεύουν διαφορετικά keywords. Η διαφορά του on-page SEO από το off-page SEO είναι ότι έχουμε τον απόλυτο έλεγχο ως προς την απόδοση του επειδή αφορά στοιχεία του website σας που διαχειριζόμαστε εμείς, ενώ το off-page ή off-site SEO αφορά external link building (εξωτερικοί σύνδεσμοι) και άλλες τακτικές που δεν επηρεάζουμε άμεσα.

  • Σωστή τοποθέτηση και συχνότητα keywords
  • Αποτελεσματικότητα και ενημέρωση keywords
  • Alt-Attributes (Εναλλακτικό κείμενο εικόνων)
  • Cross-linking (Εσωτερικοί σύνδεσμοι)
  • Συνεχής ενημέρωση περιεχομένου
  • Ταχύτητα φόρτωσης και γενική απόδοση του website
  • Σύγκριση με ανταγωνιστές

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές SEO στο website σας μέσω της υπηρεσίας μας Διαχείριση Website & eShop, οι οποίες διασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή οργανική κατάταξη, επισκεψιμότητα και συνολική απόδοση της ψηφιακής σας επένδυσης. Αυξήστε πωλήσεις και πελάτες και αναπτυχθείτε μαζί μας.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσίες digital marketing για την εταιρεία σας, το νέο σας startup ή την freelancing καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο info@friendsconsulting.gr ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Σχετικά άρθρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

@2023 FRIENDS CONSULTING

Contact
error: