SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Η δύναμη της πρώτης εντύπωσης.

Μαγνητίστε το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού σας
και εμπνεύστε νέους ακόλουθους με την ελκυστική
προσωπικότητα του brand σας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μία φυσική επέκταση της επιχείρησης σας. Είναι η ψηφιακή μηχανή που χτίζει την αναγνωρισιμότητα σας, αλλά και το βασικό μέσο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας.

Τα 4,58 δις ενεργών χρηστών social media σε συνδυασμό με τα 5,33 δις κατόχων κινητών συσκευών είναι το απόλυτο statement. Ο μέσος όρος καθημερινής χρήσης των 2 ωρών και 50 λεπτών, ενώ μια νέα αγορά μπορεί να ολοκληρωθεί μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα, εκτοξεύουν τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο άπειρο.

Με τις ευκαιρίες όμως συνυπάρχουν και προκλήσεις, οι πλατφόρμες αλλάζουν συνεχώς τον τρόπο που δουλεύει ο αλγόριθμος τους, οι χρήστες αλλάζουν πλατφόρμες και νέα χαρακτηριστικά, δεδομένα και υπηρεσίες προστίθενται καθημερινά. Όλα αυτά διαμορφώνουν ένα πολυσύνθετο και ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, το οποίο κάνει όλο και δυσκολότερη την αλληλεπίδραση αλλά και την προσέγγιση του κατάλληλου κοινού και κατ’ επέκταση των πιθανών πελατών σας.

Η χρυσή τομή του digital branding και του ξεχωριστού περιεχομένου αλλά και η επιλογή των κατάλληλων καναλιών είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει τον αντίκτυπο των social media στην ανάπτυξη του πρότζεκτ σας. Η ομάδα της Friends Consulting σας παρέχει δοκιμασμένες στρατηγικές που φέρνουν αποτελέσματα, έχουμε το know-how και την εμπειρία που απαιτείται να μεταφέρουμε το brand story σας στο κοινό με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες μετατροπής ενός ακόλουθου σε πελάτη.

 • SOCIAL MEDIA STRATEGY
 • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 • TRENDS DISCOVERY
 • ΕΡΕΥΝΑ HASHTAGS
 • ΠΡΟΓΡΑΜ. ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ CONTENT
 • POSTS COPYWRITING
 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ MEDIA
 • PHOTOGRAPHY
 • VIDEOGRAPHY
 • INFLUENCER MARKETING ➣

Proud to work with.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
i. Ανάλυση του τρέχοντος social media τοπίου σας. Διαμορφώνουμε το προφίλ του κοινού σας εξετάζοντας ενδιαφέροντα, lifestyle, συμπεριφορές και ανάγκες. Ερευνούμε trends, κατάλληλα hashtags και εντοπίζουμε τα κανάλια που αποδίδουν για τους ανταγωνιστές σας αλλά και το πως αλληλεπιδρούν με τους ακόλουθους τους.

ii. Αφού καταλήξουμε στα κανάλια που θα επικεντρωθούμε, είτε πρόκειται για το νέο σας ξεκίνημα είτε για τη βελτίωση της ήδη υπάρχουσας εμπειρίας, θα στραφούμε στην προετοιμασία δημιουργικού και on-point περιεχομένου που θα ζωντανέψει την φωνή του brand σας.

iii. Κανείς δεν γνωρίζει την επιχείρηση ή το αντικείμενο σας καλύτερα από εσάς. Σας αποστέλλουμε μηνιαία ένα ημερολόγιο αναρτήσεων το οποίο σας επιτρέπει να εξετάσετε όλες τις προγραμματισμένες αναρτήσεις με τα κείμενα τους πριν από την δημοσίευση τους. Συνεπώς, θα είστε πάντα σε θέση να μοιραστείτε τις σκέψεις σας για ενδεχόμενες προσαρμογές ή αλλαγές.

About

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Αναλαμβάνετε τη διαχείριση λογαριασμών σε κάθε social media πλατφόρμα;

Το πιο πιθανό είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες σας! Διαχειριζόμαστε λογαριασμούς σε Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest, TikTok αλλά και πλατφόρμες όπως Google Business Profile, Tripadvisor κ.ά.

Τι είδους δραστηριότητες πραγματοποιείτε;

Στρατηγική Social Media, Ανάλυση Ανταγωνισμού, Trends Discovery, Έρευνα Hashtags, Προγραμματισμένες Αναρτήσεις, Δημιουργία Πρωτότυπου Περιεχομένου, Δημιουργικό Design, Posts Copywriting, Influencer Marketing. Όλες οι δραστηριότητες μας έχουν ως μοναδικό σκοπό την βέλτιστη προβολή της εικόνας σας στα social media.

Θα πρέπει να σας δώσουμε πρόσβαση σε κάθε social media λογαριασμό μας;

Ναι, θα πρέπει να μας παρέχετε πρόσβαση σε κάθε λογαριασμό που θα διαχειριστούμε για εσάς.

Γιατί να συνεργαστούμε με ένα agency αντί να προσλάβουμε κάποιον στην εταιρεία μας;

Το κύριο και καθοριστικό προνόμιο συνεργασίας με ένα digital agency για την διαχείριση των social media λογαριασμών σας είναι ο συνδυασμός εξειδικευμένων γνώσεων και η εμπειρία ανεκτίμητης αξίας από συνεργασίες με διαφορετικούς πελάτες ή και ανταγωνιστές. Παράλληλα, ένα digital agency έχει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και εργαλεία για την αποδοτικότερη διαχείριση των λογαριασμών σας. Διαβάστε περισσότερα για εμάς εδώ.

Μιλήστε μας για το πρότζεκτ σας!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσίες digital marketing για την εταιρεία σας, το νέο σας startup ή την freelancing καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο info@friendsconsulting.gr ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

About
About
About

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

@2023 FRIENDS CONSULTING

Contact
error: