DIGITAL CAMPAIGNS

Πωλήσεις και πελάτες σας περιμένουν.

Αυξήστε κατακόρυφα επισκεψιμότητα, αναγνωρισιμότητα
και ουσιαστική αλληλεπίδραση με το κοινό σας
που οδηγεί άμεσα σε πωλήσεις αλλά και
σταδιακά σε πιστούς πελάτες.

Πετυχημένες είναι οι διαφημίσεις που στοχεύουν και αλληλεπιδρούν αποδοτικά με τον πελάτη στο κανάλι της προτίμησης του. Η αποστολή είναι μία, να μετατραπεί το δημιουργικό μήνυμα ενός brand σε πώληση.

Το σύγχρονο οικοσύστημα του marketing είναι ένα απέραντο και σύνθετο δίκτυο κυρίως ψηφιακών εμπειριών. Ο διαφημιζόμενος πρέπει να ξεχωρίζει με σωστή παρουσία και δραστηριότητα σε όποιο κανάλι προσπαθήσει να τον συναντήσει το κοινό του.

Είτε πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια PPC (Pay-Per-Click) στις μηχανές αναζήτησης όπως της Google, είτε για social media καμπάνιες σε πλατφόρμες όπως Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok, LinkedIn, μοναδική μας πρόθεση είναι να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό ROI (Απόδοση Επένδυσης) και κατ’ επέκταση τα επιθυμητά κέρδη και οφέλη.

 • GOOGLE ADS
 • FACEBOOK ADS
 • INSTAGRAM ADS
 • TIKTOK ADS
 • YOUTUBE ADS
 • ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ
 • SEM, DISPLAY NETWORK
 • PPC CUSTOMIZATION
 • ΑΝΑΛΥΣΗ KEYWORDS
 • SMART ROI ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
 • REMARKETING
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ CONTENT
 • ADS COPYWRITING
 • GOOGLE ANALYTICS
 • INSIGHTS REPORTING

Proud to work with.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
i. Ανάλυση του ανταγωνισμού και εντοπισμός του παράγοντα X που θα φροντίσει η στρατηγική προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε για τις καμπάνιες σας να έχει ως κύριο γνώμονα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ii. Αφού στοχεύσουμε και αναλύσουμε το κατάλληλο κοινό, θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία που απαιτεί το κάθε κανάλι, όπως η έρευνα keywords για τις Google καμπάνιες σας ή το δημιουργικό content και η εξειδικευμένη στόχευση κοινού για τις social media καμπάνιες σας.

iii. Αναλόγως τα δεδομένα, θα αξιοποιήσουμε το Google Display Network και θα εφαρμόσουμε μεθόδους Retargeting για να επιδιώξουμε δραστήριες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες σας.

iv. Συνεχής παρακολούθηση και εξέταση των KPIs (Κύριοι Δείκτες Απόδοσης) με καθημερινές προσαρμογές και αλλαγές στα δεδομένα των καμπανιών σας ώστε να παράγουν το μέγιστο αποτέλεσμα με το ελάχιστο δυνατό κόστος αλλά και αποστολή αναφορών για να έχετε πάντα εικόνα της εξέλιξης των ενεργών καμπανιών σας.

About

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Αναλαμβάνετε τη δημιουργία χορηγούμενων διαφημίσεων σε κάθε πλατφόρμα;

Το πιο πιθανό είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες σας! Δουλεύουμε με κάθε είδος χορηγούμενης διαφήμισης σε Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads, LinkedIn Ads, YouTube Ads, Pinterest Ads, TikTok Ads αλλά και πλατφόρμες όπως Google Business Profile Ads, Tripadvisor Ads & Sponsored Placements κ.ά.

Τι budget απαιτείται για να ξεκινήσουμε;

Ενώ φυσικά ένα υψηλότερο budget θα έχει και αντίστοιχα αποτελέσματα, πλατφόρμες όπως το Google και Facebook Ads επιτρέπουν τη διεξαγωγή καμπανιών από 5 ευρώ ανά ημέρα ή και λιγότερο. Η απόφαση για το κατάλληλο διαφημιστικό budget απαιτεί σύνθετη σκέψη και πρέπει να ληφθούν υπόψη διαφορετικές μεταβλητές του πρότζεκτ σας, όπως η φύση του, το στοχευμένο κοινό, το ανταγωνιστικό τοπίο, οι στόχοι σας κλπ.

Η Friends Consulting, ως ο digital marketing συνεργάτης σας, δεν θα επιτρέψει ποτέ τη διεξαγωγή καμπάνιας που θα εκτιμηθεί πως δεν θα αποδώσει λόγω χαμηλού budget ή δεν θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο σε περίπτωση υψηλού budget. Θα είμαστε ευθείς και ειλικρινείς σε κάθε περίπτωση διότι αυτό ακριβώς θα απαιτούσαμε και εμείς. Διαβάστε περισσότερα για εμάς εδώ.

Σε πόσο καιρό αρχίζουν να φαίνονται αποτελέσματα;

Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα συνειδητοποιήσετε με διάφορους τρόπους πως αποκτήσατε έναν αληθινά ισχυρό σύμμαχο. Αν και τα αποτελέσματα του digital marketing δεν φαίνονται αμέσως, στην περίπτωση του Paid Advertising (Χορηγούμενες Διαφημίσεις) θα παρατηρήσετε αρχικά σημάδια θετικών αποτελεσμάτων ήδη από τις πρώτες ημέρες και εβδομάδες.

Ως Friends Consulting, όλοι οι πελάτες μας παρατηρούν θετικό ROI (Απόδοση Επένδυσης) μέσα στους 3 πρώτους μήνες συνεργασίας μας. Το ψηφιακό marketing είναι μια συνεχής διαδικασία με αδιάκοπη προσπάθεια και καθημερινές προσαρμογές και βελτιώσεις. Συνεπώς, επιδιώκουμε δεσμούς με εμπιστοσύνη και διάρκεια για να χτίσουμε μια ουσιαστική συνεργασία με θετικά αποτελέσματα και αμοιβαία ευγνωμοσύνη. Εάν κάποιο agency ή expert freelancer σας υποσχεθεί άμεσα ή υπερβολικά αποτελέσματα τότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί σε καμία περίπτωση δεν υπολογίζει την ανάπτυξη και επιτυχία του πρότζεκτ σας.

Γιατί να συνεργαστούμε με ένα agency αντί να προσλάβουμε κάποιον στην εταιρεία μας;

Το κύριο και καθοριστικό προνόμιο συνεργασίας με ένα digital agency για τη διεξαγωγή online διαφημιστικών καμπανιών είναι ο συνδυασμός εξειδικευμένων γνώσεων και η εμπειρία ανεκτίμητης αξίας από συνεργασίες με διαφορετικούς πελάτες ή και ανταγωνιστές. Παράλληλα, ένα digital agency έχει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και εργαλεία, φροντίζει για την αποδοτική διαχείριση του budget σας αλλά και γνωρίζει πως να προσαρμοστεί στους συνεχώς μεταβαλλόμενους αλγόριθμους των social media και search engines.

Μιλήστε μας για το πρότζεκτ σας!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσίες digital marketing για την εταιρεία σας, το νέο σας startup ή την freelancing καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο info@friendsconsulting.gr ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

About
About
About

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

@2023 FRIENDS CONSULTING

Contact
error: