WEBSITE & ESHOP MANAGEMENT

Η εξειδικευμένη επέκταση της ομάδας σας.

Εκτοξεύστε παραγωγικότητα και απόδοση της τόσο
σημαντικής επένδυσης σας σε νέα ύψη και προσθέστε
έναν ικανό και αληθινό σύμμαχο στην
καθημερινότητα σας.

Υψηλή οργανική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, μείωση εξόδων, αύξηση επισκέψεων, πελατών και πωλήσεων αλλά και κατακόρυφη άνοδο παραγωγικότητας για την ομάδα σας. Με τις κατάλληλες πρακτικές, η ψηφιακή σας επένδυση θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στην ανάπτυξη και επιτυχία σας.

Η online παρουσία σας μέσω της δημιουργίας ενός website ή ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν μόνο η αρχή. Ακολουθεί η συνεχής και απαιτητική διαχείριση του ώστε να εξασφαλίζετε την προσδωκόμενη και βέλτιστη απόδοση του ενώ εσείς συνεχίζετε να αφιερώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας στην εταιρεία ή το επάγγελμα σας.

Με απόλυτο πλεονέκτημα τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία μας αλλά και με δεδομένο το μικρότερο κόστος για εσάς σε σύγκριση με τη διατήρηση αντίστοιχων full-time experts, η ομάδα της Friends Consulting σας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για τη μερική ή συνολική διαχείριση της καθημερινότητας του website σας αναλόγως των αναγκών σας.

 • SEO AUDIT, ΕΡΕΥΝΑ
 • SEO STRATEGY, ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 • ΕΦΑΡΜΟΓΗ CRO ➣
 • GOOGLE ANALYTICS
 • ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
 • COPYWRITING, BLOG
 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ MEDIA
 • ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ DESIGN, CSS
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
 • CMS ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 • TRAINING WORKSHOPS
 • ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, BACKUPS

Proud to work with.

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)
Μηχανές αναζήτησης όπως της Google ευνοούν websites με συχνή ανανέωση on-point περιεχομένου, σωστή δομή αλλά και κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις. Συνεπώς, εφαρμόζοντας τις καλύτερες δυνατές πρακτικές SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης) τα websites χτίζουν τον συνολικό δείκτη αξιοπιστίας που απαιτείται ώστε να πετύχουν υψηλή οργανική κατάταξη στις Σελίδες Αποτελεσμάτων Μηχανών Αναζήτησης (SERPs).

Αφού ολοκληρώσουμε ένα αρχικό SEO audit για να αξιολογήσουμε τις τρέχουσες online δυνάμεις και αδυναμίες σας, θα μελετήσουμε τους πελάτες σας και θα αναλύσουμε τον ανταγωνισμό και τις τακτικές τους. Στη συνέχεια, θα ορίσουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε η οποία θα καλύπτει το σχέδιο δράσης για on-page SEO (περιεχόμενο, links, meta-data, τεχνικά κλπ) αλλά και για off-page SEO (backlinks κλπ).

CRO (CONVERSION RATE OPTIMIZATION)
Η κατάταξη και η επισκεψιμότητα είναι οι δύο χρυσές μεταβλητές της εξίσωσης, αλλά ο απώτερος σκοπός είναι πάντα η Μετατροπή σε Αγορά (Conversion). Είτε στοχεύετε στην παροχή υπηρεσιών ή στην πώληση προϊόντων, θα εξετάσουμε και θα βελτιστοποιήσουμε το τρέχον σας Conversion Rate (Ποσοστό Μετατροπής σε Αγορά) μέσω της διαδικασίας CRO (Conversion Rate Optimization) έτσι ώστε να αυξήσουμε το ποσοστό επισκεπτών που καταλήγουν σε αγορά ή την επιθυμητή μετατροπή στο website σας.

Η παραπάνω ανάλυση θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε κάθε πιθανό σημείο προς διόρθωση, από την παρουσίαση προϊόντος ή υπηρεσίας και κειμένων, τον σχεδιασμό σελίδων προορισμού (landing pages) έως την δομή και πλοήγηση του website αλλά και τα call-to-actions (κουμπιά προτροπής).

About

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Αναλαμβάνετε τη διαχείριση websites/eshops σε κάθε πλατφόρμα (CMS);

Το πιο πιθανό είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες σας! Για την κατασκευή ενός νέου website προτείνουμε και προτιμούμε πάντα το WordPress, ενώ όταν πρόκειται για τη διαχείριση ενός ήδη υπάρχοντος website τότε δουλεύουμε πάνω σε σχεδόν οποιαδήποτε πλατφόρμα (CMS) ήδη διαθέτετε.

Τι είδους δραστηριότητες πραγματοποιείτε;

Στρατηγική SEO & Εφαρμογή, Conversion Rate Optimization (CRO), Ανάλυση Ανταγωνισμού, Χρήση Google Analytics, Ανανέωση Περιεχομένου, Copywriting, Blog, Επεξεργασία Media, Βελτιώσεις Design, Custom CSS, Διαχείριση Καθημερινότητας (Παραγγελίες κλπ.), CMS Εκπαίδευση, Training Workshops, Συνεχής Υποστήριξη, Συντήρηση, Backups.

Αναλαμβάνουμε τη μερική ή συνολική διαχείριση της καθημερινότητας του website σας αναλόγως των αναγκών σας.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε SEO και Paid Marketing (Χορηγούμενες Διαφημίσεις);

Με μια φράση, το SEO αυξάνει την επισκεψιμότητα στο website σας δωρεάν, ενώ οι Χορηγούμενες Διαφημίσεις αυξάνουν την επισκεψιμότητα αποκλειστικά επί πληρωμή. Το SEO (Search Engine Optimization) είναι μια μακροχρόνια προσπάθεια αλλά με μόνιμα οργανικά αποτελέσματα, ενώ οι Χορηγούμενες Διαφημίσεις είναι μια απότομη αύξηση-boost με αποτελέσματα που διαρκούν μόνο όσο διαρκούν και οι διαφημίσεις.

Η digital marketing στρατηγική σας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και SEO αλλά και Χορηγούμενες Διαφημίσεις για να έχετε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες επιτυχίας.

Γιατί να συνεργαστούμε με ένα agency αντί να προσλάβουμε κάποιον στην εταιρεία μας;

Το κύριο και καθοριστικό προνόμιο συνεργασίας με ένα digital agency για τη διαχείριση του website/eshop σας είναι ο συνδυασμός εξειδικευμένων γνώσεων και η εμπειρία ανεκτίμητης αξίας από συνεργασίες με διαφορετικούς πελάτες ή και ανταγωνιστές.

Εξίσου σημαντικά, το μικρότερο κόστος για εσάς σε σύγκριση με τη διατήρηση αντίστοιχων full-time experts, όπως και το γεγονός ότι με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε την προσδωκόμενη και βέλτιστη απόδοση του website σας ενώ εσείς συνεχίζετε να αφιερώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας στην εταιρεία ή το επάγγελμα σας.

Παράλληλα, ένα digital agency έχει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και εργαλεία για την αποδοτικότερη διαχείριση της ψηφιακή σας επένδυσης. Διαβάστε περισσότερα για εμάς εδώ.

Μιλήστε μας για το πρότζεκτ σας!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσίες digital marketing για την εταιρεία σας, το νέο σας startup ή την freelancing καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο info@friendsconsulting.gr ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

About
About
About

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

@2023 FRIENDS CONSULTING

Contact
error: