Γιατί Το Email Marketing Είναι Τόσο Πολύτιμο Για Την Επιχείρηση Σας

08|03|2023 monochrome00

Γιατί Το Email Marketing Είναι Τόσο Πολύτιμο Για Την Επιχείρηση Σας

About
About

*ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Σε αντίθεση με την στοχοποίηση κοινού σε Facebook και Google, όπου ουσιαστικά βασίζεστε ολοκληρωτικά στις πλατφόρμες τους για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας, με το email marketing δεν ρισκάρετε να χάσετε τις πηγές εσόδων σας. Η λίστα email είναι ο θησαυρός σας.

Το email marketing είναι αποτελεσματικό για σχέδον κάθε εταιρεία και ελεύθερο επαγγελματία σε κάθε τομέα. Ο λόγος είναι απλός, είναι από τους πιο οικονομικούς και γρήγορους τρόπους να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες και ενδιαφερόμενους σας.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ‘ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ’ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Από την εμπειρία μας, καμία μέθοδος διαφήμισης δεν συγκρίνεται με την δύναμη ενός email στα εισερχόμενα του πελάτη. Μπορείτε να χτίσετε εμπιστοσύνη με την αποστολή πολύτιμου και ξεχωριστού περιεχομένου αλλά και να αυξήσετε αλληλεπίδραση και πωλήσεις με την ενημέρωση για νέα προϊόντα ή υπηρεσίες και ελκυστικές προσφορές.

Αυτό που όμως κάνει τη διαφορά για το email marketing είναι ότι η λίστα email σας αποτελείται από ανθρώπους που έχουν ήδη δείξει το ενδιαφέρον τους για εσάς με την εγγραφή τους στη λίστα. Είτε αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης μιας αγοράς και δεν έδωσαν πολύ σημασία, είτε είναι αληθινοί φαν και θέλουν να μαθαίνουν πρώτοι ό,τι σας αφορά, ή απλά αν επωφελήθηκαν από κάποιο κουπόνι για να κάνουν εγγραφή, το γεγονός είναι πως το email marketing παραβλέπει ολοκληρωτικά το δύσκολο αρχικό στάδιο της πρώτης εντύπωσης.

Το κλειδί του παιχνιδιού είναι η εμπιστοσύνη. Εάν οι πελάτες έμειναν ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους μαζί σας, γιατί να μην συνεχίσουν να σας προτιμούν? Με αυτήν ακριβώς τη λογική, πρέπει αμέσως να μετατρέψετε τη λίστα email σας σε πωλήσεις.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟ EMAIL MARKETING

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η καλύτερη στιγμή είναι τώρα. Όσο πιο σύντομα ξεκινήσετε, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα. Ακόμη και να μην διαθέτετε λίστα με emails αυτή τη στιγμή, ή είναι πολύ μικρή (κάτω από 50 emails, αναλόγως το πρότζεκτ), θα εφαρμόσουμε τις κατάλληλες πρακτικές για να την δημιουργήσουμε ή να την μεγαλώσουμε.

Το email marketing είναι από τις πιο πετυχημένες δραστηριότητες διαφήμισης και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, μόνο να ενισχυθεί.

Στο παρακάτω γράφημα (bar chart) μπορείτε να παρατηρήσετε την ραγδαία ετήσια αύξηση εσόδων από το email marketing παγκοσμίως. Από τα 7.5 δις δολάρια το 2020, τα δεδομένα και οι προβλέψεις δείχνουν να καταλήγουν στα 17.9 δις δολάρια το 2027, με ετήσιο ποσοστό αύξησης 13.3% (πηγή: Statista Worldwide).

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσίες digital marketing για την εταιρεία σας, το νέο σας startup ή την freelancing καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο info@friendsconsulting.gr ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Σχετικά άρθρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

@2023 FRIENDS CONSULTING

Contact
error: