DIGITAL MARKETING STRATEGY

Η επιτυχία δεν είναι δεδομένη.

Είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου πλάνου και
προετοιμασίας με σκοπό την ανάδειξη του
καλύτερου δυνατού προσώπου για
το πρότζεκτ σας.

Το σωστό στρατηγικό πλάνο δρα ως φάρος που σας οδηγεί και διασφαλίζει πως ποτέ δεν παρεκκλίνετε από τους προκαθορισμένους στόχους σας αλλά και ως σταθερά για την καλύτερη δυνατή λήψη αποφάσεων.

Στις επιχειρήσεις του σήμερα η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό έρχεται κυρίως με την εμπειρία που παρέχουν παρά με το προιόν ή την τιμή. Με δεδομένο τον ψηφιακό κόσμο τριγύρω μας, ο απόλυτος σκοπός είναι η ικανοποίηση του σύγχρονου απαιτητικού καταναλωτή με μία αψεγάδιαστη πελατειακή εμπειρία, που θα αποφέρει επιθυμητές πωλήσεις, απαράμιλλες εντυπώσεις και ουσιαστική αλληλεπίδραση.

Το ερώτημα είναι το εξής: Τι ακριβώς θέλουν οι πελάτες σας; Αν και η απάντηση δεν είναι απλή, το σίγουρο είναι πως χωρίς ένα λεπτομερές ψηφιακό σχέδιο δράσης, το πρότζεκτ σας δεν μπορεί να αναπτυχθεί.

 • DIGITAL AUDITING
 • BRAND DNA, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
 • BRAND ΣΚΟΠΟΣ
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΜΕΑ
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 • ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ
 • DIGITAL STORYTELLING
 • CONTENT STRATEGY
 • ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΟΥ
 • BUYER PERSONAS
 • ΚΑΝΑΛΙΑ & ΤΑΚΤΙΚΕΣ
 • MARKETING BUDGET
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & KPIs
 • DIGITAL CONSULTING

Proud to work with.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
i. Το πρώτο βήμα είναι η ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης και η ‘γνωριμία’ με το brand σας. Πρέπει να μάθουμε τα πάντα για το πρότζεκτ σας, τονίζοντας ερωτήματα-κλειδιά όπως: Ποια είναι τα δυνατά σας στοιχεία; Που υστερείτε; Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι και βραχυπρόθεσμοι στόχοι σας;

ii. Ακολουθεί ο εντοπισμός ευκαιριών και απειλών στον τομέα σας και η ανάλυση ανταγωνισμού. Η πλήρης κατανόηση του ανταγωνιστικού τοπίου και της σχέσης με τους πελάτες τους είναι ζωτικής σημασίας στην προσπάθεια μας να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ii. Αφού ορίσουμε τα θεμέλια που θα βασίσουμε την όλη προσέγγιση του brand, θα καταλήξουμε στο brand voice με την κατάλληλη απήχηση στο κοινό που επιθυμούμε.

iii. Ξεκινάμε την επικοινωνία με το νέο μας κοινό και χτίζουμε σχέσεις που το μετατρέπουν σε πωλήσεις και σταδιακά σε πιστούς πελάτες.

About

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Τι είναι μια digital marketing στρατηγική και πόσο κοστίζει;

Πρόκειται για ένα ψηφιακό στρατηγικό πλάνο με πολύτιμες πληροφορίες και λεπτομερές σχέδιο δράσης για κάθε ψηφιακή δραστηριότητα και πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση των προκαθορισμένων στόχων σας.

Η digital marketing στρατηγική είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, συνεπώς το κόστος εξαρτάται από τα δεδομένα σας. Όπως και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας, το κόστος διαμορφώνεται αφότου πρώτα συζητήσουμε και αναλύσουμε ακριβώς τις ανάγκες σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται και τι παραλαμβάνουμε όταν ολοκληρωθεί;

Συνήθως χρειαζόμαστε 5-10 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρώσουμε το αρχικό πλάνο σας πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση του, αναλόγως πάντα των δεδομένων σας. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας αρκετές φορές για διάφορες πληροφορίες.

Αν και θα παραλάβετε την digital marketing στρατηγική σας σε ένα αρχείο παρουσίασης (ppt), στην πραγματικότητα είναι τόσα πολλά περισσότερα.. Δίνει νόημα και σκοπό στην εταιρεία σας. Παρέχει αξία στους πελάτες σας και σας βοηθάει να ορίσετε τι είναι σημαντικό για αυτούς. Συνεισφέρει στη δημιουργία του brand story σας, χτίζοντας συγκεκριμένες ‘αφηγήσεις’ για κάθε ψηφιακό κανάλι ώστε να έρχεστε όλο και πιο κοντά στην εκπλήρωση των προκαθορισμένων στόχων σας.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και παράδοση της digital marketing στρατηγικής σας περνάμε και στην υλοποίηση της (εφόσον, όπως συνήθως συμβαίνει, έχουμε προσυμφωνήσει και μας έχετε αναθέσει και τις μηνιαίες υπηρεσίες που απαιτούνται για την υλοποίηση της). Πρόκειται για μια συνεχή, on-going διαδικασία, με καθημερινές προσαρμογές, ανανεώσεις και επαναπροσδιορισμούς κατά την πορεία.

Σε πόσο καιρό αρχίζουν να φαίνονται αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση της;

Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα συνειδητοποιήσετε με διάφορους τρόπους πως αποκτήσατε έναν αληθινά ισχυρό σύμμαχο. Αν και τα αποτελέσματα του digital marketing δεν φαίνονται αμέσως, αναλόγως των υπηρεσιών και δεδομένων σας θα παρατηρήσετε αρχικά σημάδια θετικών αποτελεσμάτων ήδη από τις πρώτες εβδομάδες.

Το ψηφιακό marketing είναι μια συνεχής διαδικασία με αδιάκοπη προσπάθεια και καθημερινές προσαρμογές και βελτιώσεις. Συνεπώς, επιδιώκουμε δεσμούς με εμπιστοσύνη και διάρκεια για να χτίσουμε μια ουσιαστική συνεργασία με θετικά αποτελέσματα και αμοιβαία ευγνωμοσύνη. Εάν κάποιο agency ή expert freelancer σας υποσχεθεί άμεσα ή υπερβολικά αποτελέσματα τότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί σε καμία περίπτωση δεν υπολογίζει την ανάπτυξη και επιτυχία του πρότζεκτ σας. Διαβάστε περισσότερα για εμάς εδώ

Μιλήστε μας για το πρότζεκτ σας!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε υπηρεσίες digital marketing για την εταιρεία σας, το νέο σας startup ή την freelancing καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2310 925999, μέσω email στο info@friendsconsulting.gr ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

About
About
About

Contact

Have a project in mind?
Tell us everything.

Contact
Contact

(+30) 2310 925999

info@friendsconsulting.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Δευ-Παρ 10:00-18:00

GR Office:

Τάκη Οικονομίδη 10, 55131,
Θεσσαλονίκη

ΟΡΟΙ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

@2023 FRIENDS CONSULTING

Contact
error: